Ciorbita de purcel

de Laly in Ciorbe, 26 Apr 2010 | 1602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de purcel
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 2-3 linguri bulion
  • leustean verde
  • bors dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de purcel:

Se taie carnea (in cazul meu am folosit oase de purcel,asta a fost dorinta baiatului meu),se spala si se pune cu apa rece pe foc.


Intre timp se taie zarzavatul.Se pun rosiile in apa clocotita pentru a le curata mai usor de pielita.Se dau si ele pe razatoare.


Cand incepe carnea sa fiarba,se spumeaza bine.Dupa ce terminam de spumat adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.


Cand ciorbita este aproape gata se adauga sarea,bulionul si borsul.Mai lasam sa dea in cateva clocote.


La sfarsit se adauga verdeata proaspata.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Ciorbita de porc are un gust mai bun daca este acrita cu zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de purcel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

26.04.2010, 13:13

cu leustean proaspat este grozava..................

madi_marin 1

26.04.2010, 14:45

foarte buna .... as papa si eu o portie...

izulika 1

26.04.2010, 16:19

buna buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu "lascute"