Ciorbita usoara de pui

de adasev12 in Ciorbe, 30 Ian 2011 | 1603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc spate de pui
  • 2 fire de telina+radacina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 maini de taitei
  • smantana pt gatit
  • 2 lg suc de rosii
  • bors magic pt acrit
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita usoara de pui:

carnea se taie bucati si pune la fiert in apa si se dau cateva clocote pana iese toata spuma si se curata bine.


se adauga apoi in apa ceapa si telina si se lasa la sa fiarba pe jumatate, apoi se adauga morcovii taiati rondele, si bulionul.


spre sfarsit se adauga si taiteii si se acreste cu bors dupa gust, se mai lasa cateva clocote si se adauga si smantana de gatit, apoi se stinge focul.


se pune o ceasca de apa rece sa se stampere si apoi se adauga patrunjelul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita usoara de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

DIANA B 1

31.01.2011, 11:12

Wow , si eu am facut tot usurica asta sambata ... dar cu f multa smantana , sa completez ce n-au avut spinarile alea amarate

adasev12 1

31.01.2011, 18:39

mamaieelena, mersi, pup!

adasev12 1

31.01.2011, 18:40

onesta, si mie-mi palce cu smantana, dar sotului nu.... ...asa ca eu imi pun doar in farfurie....pupici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de legume cu scarita afumata