Ciresata din cirese amare

de iri_iri in Bauturi, 2 Iul 2013 | 12492 vizualizari

 

......stiti eu ma cam pregatesc de botez si bineinteles am inceput cu ciresata ,dar pe care am facut-o doar pentru femei un picut mai dulceaga,ca doar suntem femei si trebuie sa fim limpezi la minete cu copii pe langa ,nuuuuuuu?

 

INGREDIENTE

  • cirese amare,
  • zahar,
  • uica de casa si bidoane de plastic(in cazul meu doua)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciresata din cirese amare:

Umplem pentru inceput bidoanele cu cirese ,cam trei sferturi din bidon,dupa care adaugam in fiecare bidon cam 300-400 gr de zahar si lasam 2-3 zile sa se topeasca zaharul ,dupa care adaugam in fiecare bidon cate o cescuta de alcool si lasam apoi sa isi lase zeama prin topirea zaharului cu ciresele. cand s-a obtinut suficient sirop ,se va scurge din bidon.


Siropul obtinut se va amesteca cu un litru de tuica .


Se va adauga tuica sau alcool cat de mult se doreste a fi de tare.


Noi femeile preferam un pic mai slabut dar aromat!

TIPS-URI

1

cescuta de tuica se va adauga pentru a nu fermenta ciresele prea devreme

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciresata din cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

iri_iri 1

02.07.2013, 22:13

gaby

Valclaudia 1

02.07.2013, 22:26

mi-a cam tras cu ochiul ciresata ta. De aceea te intrebam unde stai

Lau 1

02.07.2013, 22:57

tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Afinata si Zmeurata