Ciulama de ciuperci cu piept de pui

de AnyCostescu in Pui, 23 Oct 2012 | 6660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 250 g ciuperci champignon
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • ulei pt calit
  • 250 g smantana
  • condimente
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci cu piept de pui:

Ciupercile se spala si se taie bucatele mai mici. Se curata ceapa si morcovul, se taie si se pun la calit impreuna cu ciupercile. Se calesc bine de tot apoi se pune pieptul de pui taiat bucatele si se calesc impreuna. Se pune o cescuta de apa si se lasa sa fiarba pana totul este gata. Se condimenteaza dupa gust cu fel de fel de mirodenii. La sfarsit adaugam smantana si usturoiul pisat si mai lasam sa dea un clocot.

Se serveste imediat..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

23.10.2012, 19:44

Sim0na 1

24.10.2012, 13:38

tare bine merge ptr pranz!

andreea_angelo 1

20.11.2012, 22:57

ce buna eeeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui