Ciuperci cu măsline - de post

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 15 Mar 2012 | 3232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 200 g măsline kalamata
  • 2 buc ceapă
  • 50 ml ulei
  • 1 lămâie
  • 100 ml vin alb
  • 1-2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu măsline - de post:

De preferat să se folosească ciuperci nu foarte mari.

Se curăță, se taie mai mici, se spală în mai multe ape și se stropesc cu zeamă de lămâie.

Se pun ciupercile la fiert în apă rece pentru 10-15 minute. Nu punem multă apă, doar cât să depășească ciupercile.

Călim ceapa tăiată mărunt.

Când ceapa a devenit aurie adăugăm ciupercile împreună cu zeama în care au fiert.

Adăugăm bulionul, vinul și măslinele (spălate în câteva ape) și lăsăm la foc mic pentru 10-15 minute.

Condimentăm cu sare și piper.

Se servesc presărate cu pătrunjel verde.

Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu măsline - de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

16.03.2012, 19:51

Interesant!

Bya Ralu 1

16.03.2012, 20:21

vreau si eu putin ca stau si salivez)

jolygina 1

16.03.2012, 20:32

imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bulion si crema de lamaie