Ghiveci de legume

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 23 Apr 2010 | 10157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • cateva buchetele brocoli
  • cateva buchetele conopida
  • o punga legume congelate ( eu am avut amestec mexican, porumb, mazare, fasole verde si mocov )
  • 3-4 catei usturoi
  • cateva ciupercute
  • un dovlecel
  • 3-4 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o telina mica
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Se curata si spala legumele dupa preferinta.

Intr-o oala punem uleiul la incins, dupa care vom pune ceapa si usuroiul la calit, nu le lasam f mult, doar cat sa se inmoaie, apoi adaugam morcovul, lasam putin la inabusit, dupa care vom adauga toate legumele, mai putin dovlecelul si punga de legume congelate, pt ca acestea fierb f repede.

Peste toate legumele vom pune apa cat sa le acopere si putina sare.

Cand sunt aproape fierte vom pune legumele congelate si dovlecelul, lasam pana se inmoaie si acestea, dupa care potrivim gustul cu sare si piper, iar pe deasupra vom pune patrunjelul si mararul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

nadina73 1

23.04.2010, 15:59

super bun imi place mult

Dana Cristea - pusikmea 1

23.04.2010, 16:54

si mie imi place, mai putin sotului, ca nu are carne

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane cu garnitura de orez