Ciuperci cu pui in sos de vin alb

de ralu_ca in Pui, 7 Sep 2014 | 7153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 capatana usturoi
  • 600 g ciuperci
  • 1 piept de pui
  • cateva rosii
  • 50 ml suc rosii
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 pahar vin alb
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 40 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu pui in sos de vin alb:

Am topit untul in tigaie, am adaugat ceapa si usturoiul tocate marunt si le-am calit cateva minute, amestecand continuu. Am adaugat ciupercile si ardeiul gras tocate grosier si am lasat sa fiarba la foc mediu cateva minute. Intr-o alta tigaie am rumenit puiul taiat cubulete, dupa care am adaugat in tigaia cu ciuperci. Rosiile le-am taiat cubulete pe care le-am adaugat alaturi de sucul de rosii si vin. Am fiert approx 10 minute cu capacul pus. Dupa ce scade, am pus smantana, sare, piper, iar la final am asezonat cu patrunjel tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu pui in sos de vin alb" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu piept de pui