Ciuperci cu smantana

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2009 | 12971 vizualizari

 

O mincarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca supa sau lapte
  • 1 legatura marar
  • delicat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana:

Ciupercile se lasa in apa apoi se spala curata de pelita. Se pune ulei la incins si apoi cipercile se prajesc cu capac, dupa ce  a scazut zeama se pune faina si se aduga supa si cand da in clocot se pune si smantana. Se condimneteaza. Se lasa sa fiarba ~3 min. la final gata se pune mararul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Miha 1

02.06.2009, 10:26

Fac si eu mancarica asta,dar fara faina si pun si 1-2 catei de usturoi.

Mmmmm...tare-i buna!

madi_marin 1

05.04.2010, 18:09

ce buna eeee....si cu marar imi place la nebunie...

valyuje 1

08.08.2010, 11:31

super reteta imi place si mie

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Blinii - placinte cu diverse umpluturi