Ciuperci cu smantana la cuptor

de oanapl in Retete Delikat, 8 Sep 2018 | 1179 vizualizari

 

Aveam poftă de ciuperci și m-am gândit să încerc ceva nou. Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de la Lau, căreia îi mulțumesc și o pup. Eu am lăsat preparatul mai mult la cuptor, deoarece am vrut să se facă bine ouăle, deoarece a mâncat și fetița mea de 2 ani.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignion
  • 200 g smântână
  • 3 ouă
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce Delikat
  • amestec ierburi de grădină Delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana la cuptor:

Speli ciupercile, le tai felii și le fierbi pentru 5-10 minute.


Într-o cratiță topești untul, adaugi ceapa tocată marunt și morcovul dat pe răzătoarea mică.

Lași să se călească puțin, după care adaugi ciupercile scurse bine de apă, o cană cu apă, sare, piper, boia de ardei dulce și amestec ierburi de grădină Delikat și lași să fiarbă cca. 15 minute.

Într-un bol bați ouăle cu sare, adaugi smântâna, amesteci bine, adaugi ciupercile răcorite, amesteci și torni în tava unsă cu unt.

Introduci tava în cuptorul preîncălzit, cca. 25-30 de minute.

Servești cu mămăliguță.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.09.2018, 19:54

Super faine de servit asa sau ca si garnitura!

Bya Ralu 1

10.09.2018, 23:37

ce bun

MarianaManole 1

17.11.2018, 22:16

Sunt foarte bune 😊

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte si unt
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ierburi aromatice, budinca de cartofi si telina si sos gorgonzola