Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2010 | 7285 vizualizari

 

in cuvinte nu se poate exprima gustul ,e super bun sincer incercati

 

INGREDIENTE

  • 18-20 ciupercute champinion
  • 1 punga de orez galben congelat cu cu legume si piept de pui
  • 100 g mozzarella
  • 3 linguri de unt
  • sare
  • 2 linguri ulei -pt prajit ciupercile
  • piper alb
  • rosii chery si patrunjel verde-decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella:

O mancare si usor de facut si foarte buna

Se pun 2 linguri de unt sa se topeasca apoi se pune orezul cu legume si se lasa la foc potivit aproximativ 8 minute dupa care se stinge focul.

ciupercutelor li  se scot piciorusele  si se curata apoi se prajesc in putin ulei cu sare si piper pe ambele parti.

Se unge un vas de yana cu unt apoi se pun ciupercutele prajite dupa care se pune orezul galben cu legume si carne dupa care se pune mozzarella si se da tava la microunde  3-4 minute,sau la cuptor dar ai mei nu au mai avut rabdare,oricum toate erau calde,trebuia sa se topeasca mozzarella doar

Se decoreaza cu rosii cherii ,ciupercute prajite si patrunjel verde

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

ieri la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

ieri la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

ieri la 10:26

Aripioare tavalite in fulgi de porumb - Reteta delicioasa pentru aripioare crocante

pe 06.06 la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

pe 06.06 la 12:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza aperitiv