Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 6 Dec 2015 | 1208 vizualizari

 

Sunt foarte bune ciupercile gatite in orice fel, eu de data aceasta am pus si mozzarella si au iesit un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignon
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana de apa
  • 50ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • 3 catei mari de usturoi
  • 80-100g mozzarella
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella:

Ciupercile se curata si se spala intr-un jet de apa rece, apoi le teiem in bucati potrivite.


Ceapa o curatam si o teiem marunt, apoi o punem la calit in ulei, peste adaugam ciupercile si le lasam sa scada toata apa lasata de ciuperci. Punem si cana de apa si le lasam sa mai fiarba pana scade aproape toata apa. Intre timp preparam sosul alb: Laptele il amestecam cu faina, smantana, usturoiul zdrobit si il turnam peste ciuperci, condimentam cu sare si piper si mai lasam cateva minute pana cand totul se leaga. La sfarsit adaugam si mozzarella, apoi stingem focul. Presaram cu patrunjel verde si se serveste cald cu mamaliguta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Camelya 1

06.12.2015, 20:09

Buuun

miki_a 1

07.12.2015, 14:53

Super combinatie!

Rocsi 1

07.12.2015, 20:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34