Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 6 Dec 2015 | 2099 vizualizari

 

Sunt foarte bune ciupercile gatite in orice fel, eu de data aceasta am pus si mozzarella si au iesit un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignon
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana de apa
  • 50ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • 3 catei mari de usturoi
  • 80-100g mozzarella
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella:

Ciupercile se curata si se spala intr-un jet de apa rece, apoi le teiem in bucati potrivite.


Ceapa o curatam si o teiem marunt, apoi o punem la calit in ulei, peste adaugam ciupercile si le lasam sa scada toata apa lasata de ciuperci. Punem si cana de apa si le lasam sa mai fiarba pana scade aproape toata apa. Intre timp preparam sosul alb: Laptele il amestecam cu faina, smantana, usturoiul zdrobit si il turnam peste ciuperci, condimentam cu sare si piper si mai lasam cateva minute pana cand totul se leaga. La sfarsit adaugam si mozzarella, apoi stingem focul. Presaram cu patrunjel verde si se serveste cald cu mamaliguta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la tigaie cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Camelya 1

06.12.2015, 20:09

Buuun

miki_a 1

07.12.2015, 14:53

Super combinatie!

Rocsi 1

07.12.2015, 20:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete în sos de roşii cu usturoi