Ciuperci "La vache qui rit"

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 2 Aug 2012 | 1916 vizualizari

 

Cine nu cunoaste branzica topita cu vacuta zambitoare? Am vazut reteta pe un post culinar acum vreo doi ani. Acum i-a venit randul. Din dragoste pentru Ardeal am pus carnaciori oltenesti!!! Sunt sigura ca este delicioasa si fara carne, sau cu pui in mod special. Bineinteles se incadreaza in categoria "Bun si rapid"

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii ciuperci taiate
  • 1 cutie branza topita ,, La vache qui rit ''
  • 400 gr carnaciori oltenesti
  • 150 ml smantana
  • 1/2 ardei Kapia
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 crenguta rozmarin
  • 1/2 lingurita cimbru verde tocat
  • nucsoara [ un varf de cutit ]
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci "La vache qui rit":

Prajiti carnaciori rondele in ulei pana devin crocanti .


Adugati si usturoiul verde tocat , kapia cubulete, amestecand 1-2 min .


Adaugati smantana ., 100 ml apa ,ciupercile, cimbrul si rozmarinul .


Fierbeti 5 minute apoi puneti triunghiurile de branzica topita amestecand incontinuu pana se omogenizeaza.


Serviti preparatul asezonat cu piper , nucsoara si patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

Merge si cu garnitura de paste , mamaliguta sau orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci "La vache qui rit"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

02.08.2012, 19:41

Cred ca e foarte delicioasa!

mirela0911 1

02.08.2012, 20:55

Cat de bine arata, trebuie sa fie delicioasa!

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 16:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci champignon