Ciuperci pane

de Bunica in Mancaruri de legume, 24 Sep 2016 | 1136 vizualizari

 

A descoperit ciupercile paneeeeee! O bunatate de preparat!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. ciuperci champignion
  • 5 oua
  • faina cat sa fie compozitia ca o smantana subtire
  • o lingurita turmeric
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupercile spalate se curata de picioruse,se taie rondele.


Se sterg cu servetele absorbante.


Ia un castorn, sparge ouale si amesteca-le bine cu o furculita.


Adauga faina, sare, piper si turmeric.


Amesteca bine pentru a incorpora toate ingredientele.


Pune uleiul intr-o tigaie nonaderenta si lasa-l la incins.


Da rondelele de ciuperci prin compozitia de ou si prajeste-le pana se rumenesc pe fiecare parte.


Scoate ciupercile pe servetele absorbante.


Sunt foarte bune atat reci cat si calde.


Se servesc alaturi de garnitura dorita.




Sunt foarte bune si la pachetel.


Sa va fie de folos!






 

TIPS-URI

1

Pune servetele absorbante dupa fiecare rand de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

27.09.2016, 16:10

Bunica e cuminte,pregateste legume gustoase

mihaelar63 1

29.09.2016, 14:42

Grozave ciupercile pane !!!

noiinbucatarie 1

08.10.2016, 12:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane