Ciuperci pane crocante de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 25 Noi 2010 | 33143 vizualizari

 

Pentru ca maine e vineri,si pentru ca nu puteau lipsi faimoasele" CIUPERCI CHAMPINION" ,ma gandeam ca poate merg perfect aceste minunatii,care au facut o galagie la prajit.....................nu le place in baia de ulei,,,,,,,,,,,,,,,hihi ,dar noua ne plac mult sa le papam,asa ca va poftesc la masa.Simplu,rapid ,ieftin si bun

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champinion (nu dau cantitati)
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • apa minerala
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane crocante de post:

Se condimenteaza ciupercile cu sare si piper

Se amesteca faina cu apa minerala si putina sare,sa rezulte un aluat ceva de gen smantana mai groasa.

Se dau ciupercile prin faina cu apa apoi prin pesmet si rapid in uleiul bine incins. Vor face zgomot mare si cam mult ulei pe plita(aragaz)...........dar merita. Se prajesc pe amblele parti

Pofta buna

PS: un mic truc sa zic asa ,cand prajiti ciupercile ,prima data le puneti cu burta maro in jos la prajire si abia apoi in partea doua se intorc ,altfel e si mai mare galagie si scandal

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane crocante de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu legume