Ciuperci pane crocante de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 25 Noi 2010 | 28935 vizualizari

 

Pentru ca maine e vineri,si pentru ca nu puteau lipsi faimoasele" CIUPERCI CHAMPINION" ,ma gandeam ca poate merg perfect aceste minunatii,care au facut o galagie la prajit.....................nu le place in baia de ulei,,,,,,,,,,,,,,,hihi ,dar noua ne plac mult sa le papam,asa ca va poftesc la masa.Simplu,rapid ,ieftin si bun

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champinion (nu dau cantitati)
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • apa minerala
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane crocante de post:

Se condimenteaza ciupercile cu sare si piper

Se amesteca faina cu apa minerala si putina sare,sa rezulte un aluat ceva de gen smantana mai groasa.

Se dau ciupercile prin faina cu apa apoi prin pesmet si rapid in uleiul bine incins. Vor face zgomot mare si cam mult ulei pe plita(aragaz)...........dar merita. Se prajesc pe amblele parti

Pofta buna

PS: un mic truc sa zic asa ,cand prajiti ciupercile ,prima data le puneti cu burta maro in jos la prajire si abia apoi in partea doua se intorc ,altfel e si mai mare galagie si scandal

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane crocante de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

mariac 1

26.11.2010, 19:20

jolygina 1

27.11.2010, 00:05

mai primesc si eu chiar daca am ajuns mai tarziu

nadina73 1

01.12.2010, 02:24

multumesc mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu linte si hribi