Ardei umpluti cu ciuperci

de Sylvia in Mancaruri de post, 12 Iun 2010 | 6576 vizualizari

 

Am luat aceasta reteta de pe www.bucataras.ro am vazut-o facuta la Ela si la Tavi si tare mi-a placut combinatia , le multumesc pt reteta delicioasa care mi-a facut cu ochiul de cand am vazut-o.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 7 ardei grasi,
  •  2 conserve de ciuperci( eu am pus si ciuperci de la conerva si o mana de ciuperci de padure congelate)  ,
  • 150 grame de orez ( eu nu am pus de data asta)  ,
  • 2  conserve mici de rosii ,
  • 1/2 l suc de rosii,
  • sare,
  • piper,
  • o mana de patrunjel taiat si o mana de marar ,
  • o ceapa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu ciuperci:

  Preparare: curatam ardeii de seminte si cotoare , eu am facut in portie restransa de 2 ardei si am redus cantitatile si am scos orezul pt ca tin ceva dieta dar v-am dat reteta originala sa ve delectati cu ea.

  Se toaca marunt toate ingredientele, se amesteca  si se condimenteaza si se adauga verdeata maruntita. Daca puneti si orez amestecati ingredinetele pe foc pana scade apa de la ciuperci eu le-am facut simplu fara sa le pun pe foc.

 Umplem apoi ardeii cu compozitia asta si ii pregatim pentru pusul la cuptor. Eu am adaugat peste ei sosul de rosii, o lingura de ulei de masline si putin cimbru uscat .

  Reteta spunea sa fie lasati la cuptor timp de 60 de minute eu i-am lasat numai 40 ca nu pusesem orez. I-am servit langa niste gratare de pui si trebuie sa va spun ca au fost minunati. Ciupercile au dat o aroma deosebita  ii  multumes si Elei si lui Tavi pentru aceasta minunata reteta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

13.06.2010, 13:04

Madi si Rocsi va multumesc !

mena29 1

17.06.2010, 23:51

5 furculite,arata foarte bine

Laly 1

17.06.2010, 23:56

Un ardei si pentru mine va rog frumos.Ia uite ce pregatita sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline