Ciuperci țărănești

de Panacris in Mancaruri de post, 13 Apr 2014 | 8270 vizualizari

 

Simple și savuroase! Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion cca. 500 g,
  • usturoi verde 4-5 fire,
  • ceapă verde 4-5 fire,
  • sare cu mirodenii a la Panacris cca 1 linguriță,
  • ulei de măsline 2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci țărănești:

Usturoiul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele,  ciupercile se spală, dacă sunt micuțe  se lasă întregi, altfel se taie în două;) și se pun la călit în puțin ulei de măsline, la dry cooker, fără niciun fel de apă, lăsându-se la gătit cca. 10 minute la foc mediu. Spre final se asezonează de sare aromată a la Panacris și pătrunjel proaspăt. Simplu, rapid, sănătos și gustos ;)

Se consumă ca atare sau ca și garnitură lângă diferite preparate din carne ;) !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci țărănești" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Panacris 1

14.04.2014, 18:34

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

simonacallas 1

14.04.2014, 23:30

Se pare ca trebuie sa-mi cumpar dry cooker Foarte bune sunt ciupercutele astea

Ubulika 1

16.04.2014, 09:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci a la Grec