Ciuperci prajite (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 11032 vizualizari

 

Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete (mai micute)
  • un praz mare (sau 4-5 fire de ceapa verde)
  • o capatana de usturoi
  • un ardei capia rosu
  • sare dupa gust
  • una-doua lingurite de marar tocat
  • cascaval pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci prajite (Multicooker):

Se curata ciupercutele de coaja, se spala foarte bine si se scurg de apa (se lasa 10-15 minute intr-o sita).

Se asaza apoi in vas, se stropesc cu ulei si se sareaza dupa gust.

Se rumenesc uniform (am folosit programul FRY),  dupa care se adauga rand pe rand usturoiul, ardeiul capia si prazul (ceapa verde). Se calesc 5-10 minute.

Se presara mararul proaspat tocat.

Se servesc calde, cu cascaval ras presarat peste. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Mararul poate fi inlocuit cu una-doua frunzulite de busuioc verde.

2

Pot fi servite ca atare sau drept garnitura la diverse preparate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci prajite (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Pleurotus prajite