Ciuperci umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2012 | 2277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 3 cepe verzi
  • marar verde
  • 8 felii muschi file
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa. Scoatem coditele si le taiem bucatele. Ceapa verde o spalam, partea alba o tocam marunt iar cozile le facem rondele.


Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Punem ceapa la inabusit, apoi adaugam coditele de la ciuperci taiate. Lasam tot acest amestec sa scada putin. La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust. Tragem tigaia de pe foc si lasam 5 minute la racorit.


Muschiuletul il taiem cubulete. Mararul il spalam si il tocam marunt. In compozitia cu ceapa incorporam muschiul, mararul, apoi cele doua oua si amestecam bine. Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt. Asezam ciupercile in tava, apoi cu o lingurita luam din compozitie si le umplem. Nu le umplem cu varf, deoarece ele scad si va iesi compozitia in afara. Deasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele.


Bagam tava in cuptorul incins pentru 40-50 de minute. Cand sunt gata, le scoatem putin la racorit, apoi servim.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Miha 1

23.06.2012, 11:13

Ce punem deasupra ciupercilor din tava? Unt si...?

Cris2711 1

23.06.2012, 11:18

io vreau cu parmezan

Rocsi 1

23.06.2012, 19:54

Ma scuzati doamna Mihaeasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele...modifici tu putin??Multumesc
-Ok fac cu parmezan pentru tine Cris!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute (la cuptor)