Ciuperci umplute

de Oana in Pui, 25 Ian 2010 | 10900 vizualizari

 

Senzationale!

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari, proaspete (champignion)
  • o pulpa de pui dezosata
  • 2 felii de kaizer
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura smantana
  • 100 g cascaval ras
  • cateva fire de patrunjel verde
  • 50 g unt
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata si se spala, se desprind coditele.

Carnea de pui se taie cuburi mici, coditele ciupercilor la fel, ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, la fel si kaizerul. Cascavalul se rade si verdeata se toaca fin.

Intr-o tigaie de teflon se pune o lingura de ulei, se adauga ceapa si usturoiul, se lasa cateva minute pana incepe sa miroasa frumos :). Se adauga carnea de pui si un gat de vin, in tigaie, da?? :))

Se amesteca pana carnea se albeste, apoi se adauga kaizerul, se mai lasa 2 minute, urmeaza coditele de la ciuperci si se lasa sa se inmoaie putin. La final se pune smantana, sare, piper si se lasa pe foc pana se leaga si scade. Se opreste focul, se adauga 1-2 linguri cascaval ras si verdeata.

Se umplu ciupercile cu motz :), se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara cascaval si cate putin unt, restul de unt se pune in tava, plus 100 ml apa. Se pune tava in cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste cascavalul.

Noi am mancat cu cartofi taranesti si carnaciori de casa si bineinteles gogosari si conopida in otet, delicios!!

TIPS-URI

1

Se poate adauga in compozitie si marar verde.

2

Se poate renunta la carnea de pui, si se mai adauga cateva felii de kaizer.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

rivka 1

26.01.2010, 16:53

dati-va la o parte, mancarea asta e a mea, nu va atingeti de carnaciori si de muraturi va rog...

crisad 1

27.01.2010, 08:12

diana_k 1

02.02.2010, 22:07

minunate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Enchiladas cu pui si porumb