Gordon bleu

de luminita20_2006 in Pui, 4 Mai 2009 | 11919 vizualizari

 

Este numai bun pentru o masa de sarbatoare....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui
  • 250 gr cascaval
  • 250 sunca
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu:

Se feliaza pieptul si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se condimenteaza. Cascavalul si sunca se taie felii  si se aseaza pe mijlocul feliei de carne, se impacheteza si se fixeaza cu scobitori. Se dau rulourile prin faina , ou si pesmet, apoi se pun la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (3)

A 1

19.03.2011, 21:57

Tanti, Gordon e bere .Si e blonda sau bruna .In niciun caz nu e bleu.Mancarea aia e Cordon bleu.

Ligia Bxl 1

21.03.2011, 10:15

buneee,si cu denumirea cam asa e se numesc Cordon bleu

luminita20_2006 1

29.03.2011, 20:31

e asa cum zici tu domnul sau doamana A ...nu contrazic pe nimeni..ce conteaza ca tot bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu, cu piure de cartofi