Gordon bleu

de luminita20_2006 in Pui, 4 Mai 2009 | 8170 vizualizari

 

Este numai bun pentru o masa de sarbatoare....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept de pui
  • 250 gr cascaval
  • 250 sunca
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu:

Se feliaza pieptul si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se condimenteaza. Cascavalul si sunca se taie felii  si se aseaza pe mijlocul feliei de carne, se impacheteza si se fixeaza cu scobitori. Se dau rulourile prin faina , ou si pesmet, apoi se pun la prajit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

A 1

19.03.2011, 21:57

Tanti, Gordon e bere .Si e blonda sau bruna .In niciun caz nu e bleu.Mancarea aia e Cordon bleu.

Ligia Bxl 1

21.03.2011, 10:15

buneee,si cu denumirea cam asa e se numesc Cordon bleu

luminita20_2006 1

29.03.2011, 20:31

e asa cum zici tu domnul sau doamana A ...nu contrazic pe nimeni..ce conteaza ca tot bune sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!