Cordon bleu, cu piure de cartofi

de Georgiana78 in Pui, 21 Iul 2012 | 6156 vizualizari

 

O mancarica eleganta si usoara! A fost savurata cu placere!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 100 gr cascaval vaca
  • pesmet + 1 ou
  • 500 gr cartofi
  • 100 ml lapte
  • sare /piper
  • castraveti murati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu, cu piure de cartofi:

- se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei

- pieptul de pui se taie in 4 bucati care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust

- cascavalul se taie in 4 bucati

- se ia o felie de piept se aseaza o bucata de cascaval si se ruleaza destul de strans

- se bate oul bine cu putina sare si piper intr-o farfurie , iar in alta se pregateste pesmetul

- se ia fiecare rulou si se trece intai prin pesmet apoi prin ou sa se imbibe bine pesmetul apoi se trec iar prin pesmet si se pun la prajit in putin ulei si se prajesc pe toate partile dar nu mai mult de 5-7 min

- cartofii fierti se scurg de zeama in care au fiert si se paseaza bine apoi se adauga laptele si se mai pune 2-3 min pe foc

- se asambleaza o farfurie cu piure, se aseaza cate 2 buc de gardon si se pun 3-4 castraveciori si frunze de patrunjel pentru ornat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu, cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 500 lei
1299.99 lei
799.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 900 lei
3599.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (32)

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:43

Iri ma bucur ca iti place!

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:43

Simona si noua ne place muuuult

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:44

Sufletista
Mamaieelena
Dorin

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu fistic si ciocolată albă

ieri la 21:18

Pui crocant la cuptor

ieri la 21:07

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu