Cordon bleu, cu piure de cartofi

de Georgiana78 in Pui, 21 Iul 2012 | 3121 vizualizari

 

O mancarica eleganta si usoara! A fost savurata cu placere!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 100 gr cascaval vaca
  • pesmet + 1 ou
  • 500 gr cartofi
  • 100 ml lapte
  • sare /piper
  • castraveti murati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu, cu piure de cartofi:

- se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei


- pieptul de pui se taie in 4 bucati care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust


- cascavalul se taie in 4 bucati


- se ia o felie de piept se aseaza o bucata de cascaval si se ruleaza destul de strans


- se bate oul bine cu putina sare si piper intr-o farfurie , iar in alta se pregateste pesmetul


- se ia fiecare rulou si se trece intai prin pesmet apoi prin ou sa se imbibe bine pesmetul apoi se trec iar prin pesmet si se pun la prajit in putin ulei si se prajesc pe toate partile dar nu mai mult de 5-7 min


- cartofii fierti se scurg de zeama in care au fiert si se paseaza bine apoi se adauga laptele si se mai pune 2-3 min pe foc


- se asambleaza o farfurie cu piure, se aseaza cate 2 buc de gardon si se pun 3-4 castraveciori si frunze de patrunjel pentru ornat


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu, cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:43

Iri ma bucur ca iti place!

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:43

Simona si noua ne place muuuult

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:44

Sufletista
Mamaieelena
Dorin

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu