Gordon bleu

de alinutzika in Mancaruri cu carne, 3 Aug 2011 | 8699 vizualizari

 

Un fel de mancare pe care l-am gustat prima data la nunta mea si care mi-a ramas in suflet...L-am pregatit pentru seara cu musafiri si am fost bucuroasa sa vad ca le-a placut mult, cu toate ca nu am folosit chiar ingredientele din reteta, ci ceea ce aveam prin frigider. Vi-l recomand din toata inima, mai ales cand aveti musafiri. E bun, rapid si foarte aspectuos.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ardei mare
  • cascaval (eu am pus un fel de branza cu chimen)
  • sunca feliata (eu am pus parizer din piept de pui)
  • pesmet
  • ulei (pt prajit)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu:

Se taie pieptul de pui in bucati mai mari, se bat bine si se condimenteaza cu sare, piper, vegeta sau ce condimente doriti.
Pe un capat al bucatii de carne se pune sunca taiata pe lungime, ardeiul taiat la fel si branza. Se ruleaza strans si pentru mai multa siguranta se prinde cu o scobitoare. Umplem la fel toate bucatile de carne, apoi le tavalim prin pesmet si le coacem in baie de ulei, la foc mediu, nu tare, ca sa apuce sa se patrunda bine, nu sa le arda la suprafata si inauntru sa fie nefacute.
Le-am servit cu cartofi pai, condimentati cu usturoi granulat. O masa delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu exotic de curcan cu ananas