Gordon bleu

de alinutzika in Mancaruri cu carne, 3 Aug 2011 | 7187 vizualizari

 

Un fel de mancare pe care l-am gustat prima data la nunta mea si care mi-a ramas in suflet...L-am pregatit pentru seara cu musafiri si am fost bucuroasa sa vad ca le-a placut mult, cu toate ca nu am folosit chiar ingredientele din reteta, ci ceea ce aveam prin frigider. Vi-l recomand din toata inima, mai ales cand aveti musafiri. E bun, rapid si foarte aspectuos.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ardei mare
  • cascaval (eu am pus un fel de branza cu chimen)
  • sunca feliata (eu am pus parizer din piept de pui)
  • pesmet
  • ulei (pt prajit)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu:

Se taie pieptul de pui in bucati mai mari, se bat bine si se condimenteaza cu sare, piper, vegeta sau ce condimente doriti.
Pe un capat al bucatii de carne se pune sunca taiata pe lungime, ardeiul taiat la fel si branza. Se ruleaza strans si pentru mai multa siguranta se prinde cu o scobitoare. Umplem la fel toate bucatile de carne, apoi le tavalim prin pesmet si le coacem in baie de ulei, la foc mediu, nu tare, ca sa apuce sa se patrunda bine, nu sa le arda la suprafata si inauntru sa fie nefacute.
Le-am servit cu cartofi pai, condimentati cu usturoi granulat. O masa delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

Salata de citrice cu burrata

pe 24.01 la 18:51

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu, cu piure de cartofi