Ciuperci umplute cu branza si cascaval

de nyana in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2009 | 14497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci proaspete
  • 50-100g branza de oaie sarata
  • o legatura de patrunjel
  • cascaval ras dupa gust
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza si cascaval:

Ciupercile se curata bine se spala si se aseaza in tava.

 Coditele ciupercilor se toaca marunt se amesteca cu branza de oaie si cu patrunjelul tocat se face k o pasta. Se umple ciupercile cu pasta de branza si se presara cascaval deasupra, se dau la cuptor 20-30 minute. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de clatite cu sunca si branzeturi