Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2020 | 485 vizualizari

 

  Ciupercile umplute ataca din nou !!!! Pai cum sa nu ne placa daca sunt un aperitiv gustos si as putea spune chiar light .Posibil ca as fi pus mai mult cabanos . Doar ca pana m-am invartit prin casa , o parte din el a disparut :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 200 gr rosii cherry
  • 150 gr cabanos
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr branza Gran Padana [ asemanatoare cu parmezanul ]
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire patrunjel verde
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita oregano uscat maruntit
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • sare
  • frunze sfecla tanara,ridichi - pt.decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi:


  1. Ciupercile se spala si se lasa sa se zvante .

  2. Cabanosul se taie rondele subtiri .

  3. Se scot piciorusele de la ciuperci si se blendeaza in vasul mixerului impreuna cu verdeata , branza gongorzola si condimentele .

  4. Se amesteca pasta obtinuta cu pesmet .

  5. Ciupercile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt .

  6. In fiecare palariuta asezati cate o bucata de cabanos si le umpleti cu amestecul preparat mai sus .

  7. Razuiti pe deasupra branza din abundenta .

  8. Se da tava la cuptor 20 minute la 205 grade Celsius , cu ventilatie .

  9. La servire ciupercile sunt din nou ,, ninse " cu branza razuita [ pentru aspect ].

  10. Rosioarele se taie in doua si se distribuie cate o jumatate pe fiecare ciupercuta umpluta .

  11. Aceste ciuperci umplute sunt gustoase atat calde , cat si reci .

  12. Se pot servi ca atare sau ca si garnitura langa o bucata de carne .

  13. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui cabanosul cu carne de pui , sunca , sau puteti renunta la acestea .

2

Aceste ciuperci umplute sunt gustoase atat calde , cat si reci .

3

Se pot servi ca atare sau ca si garnitura langa o bucata de carne .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

31.05.2020, 20:47

Lau 1

01.06.2020, 20:14

dantes 1

05.06.2020, 12:34

Bune!

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute si piept de pui la gratar