Ciuperci umplute cu creier

de katty in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2016 | 725 vizualizari

 

Va plac ciupercile? Si  mie.As manca 365 zile din an in orice combinatie.

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ciuperci mari
  • 500 gr creier de porc
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • pier negru macinat
  • 150 gr cascaval ras
  • 50 gr unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu creier:

Spalam ciupercile rapid sub jet de apa, le stegem bine, apoi le scoatem piciorusele. Tocam piciorusele marunt. Curatam ceapa si o tocam marunt. O punem la calit in unt, apoi adaugam piciorusele tocate. Lasam amestecul la racit. Creierul il curatam de pielite si il tinem cel putin o ora in apa rece, dupa care il scurgem si il oparim pentru cateva minute in apa cu putina sare. Il scoatem si il tocam marunt, apoi il amestecam cu ceapa si piciorusele ciupercilor calite, sare si piper macinat.Presaram cate putina sare in palariile ciupercilor. Umplem palariile cu amestecul format. Asezam ciupercile intr-o tava si dam tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 20 de minute. Presaram cascavalul ras deasupra si mai lasam 5 minute sa se rumeneasca. Servim ciupercile calde sau reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu creier" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:02

miki_a 1

04.01.2016, 11:57

Imi plac ciupercile, mai putin creierul, dar o data pe an (cel mult de doua ori tot mananc)! Am sa incerc si reteta ta!

dorina38 1

05.03.2017, 00:08

😙

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale (Bhaji) cu ceapa