Ciuperci umplute cu legume

de susu in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2010 | 3355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci   
  • 1 morcov  
  • o ceapa  
  • o  telina  
  • 1 bucata pastarnac  
  • 100 grame cascaval  
  • patrunjel  
  • 2 linguri de ulei masline  
  • piper  
  • o lingura  concentrat de legume
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume:

Dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercilor li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt, apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea mica. Se condimenteaza cu piper, se adauga o lg de concentrat de legume si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie, se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20 min. Cand sunt aproape gata, se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min. Se pot servi ca atare sau ca garnitura la alt preparat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

nadina73 1

26.03.2010, 02:18

ador ciupercile sant grozave,felicitari

madi_marin 1

26.03.2010, 12:35

nu am facut niciodata cu umplutura de legume....o sa incerc si eu reteta....

susu 1

27.03.2010, 12:54

madi sunt foarte bune atat calde cat si reci, ca aperitiv. daca vedeai ce mari au fost ciupercile......n-am mai vazut pana acum ciuperci asa mari se de aceea le-am luat ca sunt foarte bune pentru umplut ca se strang foarte mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!