Ciuperci umplute cu ou, jambon si branzeturi

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 23 Ian 2020 | 936 vizualizari

 

,,Bunatati pentru Craciun "
  Aceste ciuperci pot fi servite ca aperitiv sau alaturi de o bucata de carne ca si garnitura .
Noi am pus langa ele o salata verde cu rosii si ceapa rosie .

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci champignon -800gr
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 150 gr jambon crud -uscat, de casa
  • 150 gr branza Cheddar maturata
  • 80 gr branza daneza -gen fetta
  • 80 gr iaurt grecesc 10% grasime
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • piper macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu ou, jambon si branzeturi:

  1. Ciupercile se curata de codite si se limpezesc repede prin jet de apa rece .
  2. Daca sunt proaspete si curate eu nu curat ciupercile de pelite .
  3. Jambonul se curata de partea grasa si se taie cubulete .
  4. Branza Cheddar se razuieste .
  5. Se bat ouale spuma , se sareaza, se pipareaza  si se incorporeaza in amestec branza rasa , fetta farmitata, iaurtul si patrunjelul tocat .
  6. Palariutele ciupercilor se ung pe exterior cu ulei ,folosind o pensula de silicon .
  7. Asezati ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
  8. In fiecare palarioara se distribuie in mod egal cubulete de jambon si amestecul de ou cu branzeturi .
  9. Se da tava la cuptor timp de 20 minute la 200 grade .
  10. Serviti ciupercile insotite salata sau legumele preferate .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu ou, jambon si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliga