Ciuperci umplute cu somon și parmezan

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2016 | 3406 vizualizari

 

   Este pentru prima data cand gatesc ciuperci de camp. Intr-o plimbare cu ATV-ul pe dealuri, iubitul meu a gasit un palc de ciuperci de camp, o bunatate. A cules atatea incat a reusit sa sature 3 familii.
   Dupa cum probabil stiti, ciupercile sunt foarte periculoase. Recomanda sa le consumati numai pe acelea de care sunteti absolut siguri ca sunt comestibile.
   Ciupercile pot fi incercate astfel:

daca atunci cand le rupeti se ingalbenesc inseamna ca nu sunt bune
puneti una la fiert cu 2-3 catei de usturoi, daca usturoiul isi schimba culoarea (se inverseste, invineteste, innegreste) inseamna, la fel, ca nu sunt bune.

 

INGREDIENTE

  • 7 ciuperci potrivite
  • 50 g somon afumat
  • 20 g parmezan
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu somon și parmezan:

   Cuptorul se seteaza la 80 grade.

   Ciuperci se spala bine si se pun la scurs.

   Somonul se taie cubulete. In fiecare ciuperca se aseaza cubulete de somon si deaspura parmezan. In functie de preferinta parmezanul poate fi ras sau taiat fasii subtiri (recomand sa fie facut fasii subtiri cu ajutorul curatatorului de legume).

   Se coc pentru 40-50 minute in cuptorul preincins la 180 grade.

   Se servesc calde cu parmezan ras deasupra!

   Pofta Buna!

   

   

TIPS-URI

1

puteti folosi si ciuperci chiampignon.

2

daca folositi ciuperci champignon aveti grija ca timpul de gatire va fi mai scurt.

3

parmezanul poate fi inlocuit cu cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu somon și parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Lipii libaneze cu chimen