Ciuperci umplute cu somon și parmezan

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2016 | 3346 vizualizari

 

   Este pentru prima data cand gatesc ciuperci de camp. Intr-o plimbare cu ATV-ul pe dealuri, iubitul meu a gasit un palc de ciuperci de camp, o bunatate. A cules atatea incat a reusit sa sature 3 familii.
   Dupa cum probabil stiti, ciupercile sunt foarte periculoase. Recomanda sa le consumati numai pe acelea de care sunteti absolut siguri ca sunt comestibile.
   Ciupercile pot fi incercate astfel:

daca atunci cand le rupeti se ingalbenesc inseamna ca nu sunt bune
puneti una la fiert cu 2-3 catei de usturoi, daca usturoiul isi schimba culoarea (se inverseste, invineteste, innegreste) inseamna, la fel, ca nu sunt bune.

 

INGREDIENTE

  • 7 ciuperci potrivite
  • 50 g somon afumat
  • 20 g parmezan
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu somon și parmezan:

   Cuptorul se seteaza la 80 grade.

   Ciuperci se spala bine si se pun la scurs.

   Somonul se taie cubulete. In fiecare ciuperca se aseaza cubulete de somon si deaspura parmezan. In functie de preferinta parmezanul poate fi ras sau taiat fasii subtiri (recomand sa fie facut fasii subtiri cu ajutorul curatatorului de legume).

   Se coc pentru 40-50 minute in cuptorul preincins la 180 grade.

   Se servesc calde cu parmezan ras deasupra!

   Pofta Buna!

   

   

TIPS-URI

1

puteti folosi si ciuperci chiampignon.

2

daca folositi ciuperci champignon aveti grija ca timpul de gatire va fi mai scurt.

3

parmezanul poate fi inlocuit cu cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu somon și parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

25.05.2016, 11:31

Gherca Daniela 1

25.05.2016, 11:48

CameliaR 1

25.05.2016, 12:46

Bune ciupercute!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spirala cu spanac,branza Brie si mac