Ciuperci umplute la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2015 | 3778 vizualizari

 

Se pot servi in timpul dietei Dukan in faza de croaziera in zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci champinion cu palaria mare
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie mare
  • cca 350 g branza de vaci degresata
  • patrunjel verde proaspat tocat
  • salata verde pentru servit
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 170 grade.


Curatam ciupercile de coaja, le indepartam coditele si le spalam sub jet de apa rece.


Tapetam o tava cu hartie de copt.


Asezam ciupercile spalate in tava, presaram putina sare si piper si le dam la cuptor la 160 grade cca 15 minute.


Intre timp taiem dovlecelul rondele, presaram un praf de sare si unul de piper peste ele si le prajim in tigaia antiaderenta la foc iute sa capete aspect de copt pe gratar si sa se inmoaie. Se scot pe o farfurie si se lasa la racit.


Coditele se spala, apoi se taie marunt.


Se pun in tigaia in care am prajit dovlecelul, adaugam ceapa tocata marunt, rosia taiata bucatele, presaram un praf de sare si lasam sa se gateasca toate impreuna la foc iute cca 10 minute.


Adaugam apoi jumatate din cantitatea de branza, amestecam si tragem tigaia de pe foc.


Scoatem tava cu ciuperci din cuptor, umplem palariutele cu amestecul de mai sus, presaram restul de branza si patrunjel verde proaspat tocat si mai dam tava la cuptor pentru cca 25 minute.


Servim ciupercile cu rondele de dovlecel prajite in tigaie si salata verde.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

08.05.2015, 08:48

Imi plac!

MOKUSKA 1

08.05.2015, 11:36

mena29 1

08.05.2015, 15:21

Buneee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ciuperci