Ciuperci umplute la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2015 | 3057 vizualizari

 

Se pot servi in timpul dietei Dukan in faza de croaziera in zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci champinion cu palaria mare
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie mare
  • cca 350 g branza de vaci degresata
  • patrunjel verde proaspat tocat
  • salata verde pentru servit
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 170 grade.

Curatam ciupercile de coaja, le indepartam coditele si le spalam sub jet de apa rece.

Tapetam o tava cu hartie de copt.

Asezam ciupercile spalate in tava, presaram putina sare si piper si le dam la cuptor la 160 grade cca 15 minute.

Intre timp taiem dovlecelul rondele, presaram un praf de sare si unul de piper peste ele si le prajim in tigaia antiaderenta la foc iute sa capete aspect de copt pe gratar si sa se inmoaie. Se scot pe o farfurie si se lasa la racit.

Coditele se spala, apoi se taie marunt.

Se pun in tigaia in care am prajit dovlecelul, adaugam ceapa tocata marunt, rosia taiata bucatele, presaram un praf de sare si lasam sa se gateasca toate impreuna la foc iute cca 10 minute.

Adaugam apoi jumatate din cantitatea de branza, amestecam si tragem tigaia de pe foc.

Scoatem tava cu ciuperci din cuptor, umplem palariutele cu amestecul de mai sus, presaram restul de branza si patrunjel verde proaspat tocat si mai dam tava la cuptor pentru cca 25 minute.

Servim ciupercile cu rondele de dovlecel prajite in tigaie si salata verde.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

08.05.2015, 08:48

Imi plac!

MOKUSKA 1

08.05.2015, 11:36

mena29 1

08.05.2015, 15:21

Buneee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!