Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
si nu numai ;)
Spalam frunza de salata si o asezam pe o farfurie .Deasupra asezam un baton din felia de cascaval pentru codita unei ciupercute si inca un baton din felia de paine pentru codita celeilalte ciupercute.Spalam rosia , o taiem pe jumatate si o modelam usor cu cutitul ca sa aiba aspectul unui semicerc .Scoatem semintele si umplem rosia cu branza topita.La fel procedam si cu oul fiert.Taiem oul pe jumatate,scoatem galbenusul si umplem oul cu branza topita.Apoi decoram ciupercutele cu branza topita si galbenus de ou .Felia de paine care a ramas se foloseste ca decor .
1
Galbenusul de ou se poate amesteca in functie de preferinte cu branzica topita
2
In loc de branza topita putem pune branza dulce ,urda ...
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult