Ciupercute umplute cu cascavea, la tigaie

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 5 Iul 2021 | 1362 vizualizari

 

 Mi-au ramas cateva ciupercute de la o tocanita. Le-as fi poftit umplute . Am gasit repede cu ce : cascavea . Am fost cadorisita cu o cascavea grozav de gustoasa de catre prieteni .Multumesc Clementina !!!  Cum caldura nu permite prepararea la cuptor , ciupercutele s-au gatit repede si bine la tigaie , sub capac .
  Acum despre cascavea : https://www.lumeasatului.ro/articole-revista/cresterea-animalelor/3258-cascaveaua-de-valea-doftanei-un-brand-local-tot-mai-cunoscut.html

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciupercute champignon
  • 150 gr cascavea
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri codite ceapa verde tocata
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde cret
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute cu cascavea, la tigaie:

  1.  Ciupercile se curata de pelite si se scot coditele .
  2. Sarati ciupercile si le ungeti in interior cat si in exterior cu ulei de masline .
  3. Taiat cascaveaua cubulete marunte .
  4. In fiecare palarioara de ciuperca distribuiti ceapa verde si bucati de cascavea.
  5. Se transfera ciupercile umplute intr-o tigaie tip woK care a fost unsa cu putin ulei .
  6. Piparati usor ciupercile si in fiecare puneti deasupra cate o rondea de ardei iute rosu .
  7. Puneti capacul si coceti la foc mediu  cateva minute pana cand cascaveaua se  face moale ca si o crema .
  8. La servire ciupercile se decoreaza cu frunzulite de patrunjel verde .
  9. Ciupercile umplute cu cascavea sunt gustoase atat calde cat si reci .
  10. Noi le-am servit alaturi de rosii .
  11. Aceste ciupereci umplute pot fi puse si ca garnitura  alturi de un preparat cu carne .
  12.    Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Acum despre cascavea : https://www.lumeasatului.ro/articole-revista/cresterea-animalelor/3258-cascaveaua-de-valea-doftanei-un-brand-local-tot-mai-cunoscut.html

2

Ciupercile umplute cu cascavea sunt gustoase atat calde cat si reci .

3

Aceste ciupereci umplute pot fi puse si ca garnitura langa un preparat cu carne .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu cascavea, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon umplute la cuptor