Clafoutis cu struguri

de Bya Ralu in Dulciuri, 26 Aug 2014 | 1330 vizualizari

 

am facut reteta gabytzei care e excelenta(ca tot ce face ea bineinteles :)) )

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 ml apa
  • 200 g smantana
  • 90 g faina
  • un varf de cutit praf de copt cu sofran
  • esenta de vanilie si portocala
  • 250 g struguri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu struguri:

Intr-un castron inalt se pun ouale,zaharul,uleiul si esentele si se amesteca bine cateva minute.

Se adauga apa si smantana se amesteca bine dupa care se adauga faina si praful de copt,se mai amesteca 1 minut.

Se ung formele cu ulei,se aseaza struguri taiati in jumatate,iar deasupra se pune compozitia de mai sus.

Se da la cuptor la foc mediu cam 30-40 minute pana cand prinde culoare si incepe sa se desprinda de peretii formei.

Se verifica cu o scobitoare.

Se serveste cald.

 

TIPS-URI

1

se poate face cu orice tip de fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

26.08.2014, 22:59

Cla si atat

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:17

Micutza Luana 1

07.10.2014, 06:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert - Clafoutis cu cirese