Clatite aurii

de Andreea Baraboi in Prajituri, 3 Dec 2014 | 1492 vizualizari

 

E timpul sa profitam de camara plina cu dulceturi si gemuri.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • faina
  • 2 oua
  • rasatura de la lamaie si portocala pusa cu zahar la borcan
  • 1 lingurita de sare
  • dulceata de capsuni
  • gem de mere
Portii: 22
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite aurii:

Am batut ouale cu rasatura de lamaie si portocala si sarea , le-am batut spuma cu telul si apoi am adaugat laptele.


Apoi treptat am am adaugat faina pana ce compozitia mi-a rezultat densa si nu lichida.


Intr-o tigaie am adaugat 3 picaturi de ulei dupa care nu am mai avut nevoie.


Le-am rumenit pe amandoua parti dupa care le-am umplut cu dulceata si apoi la sfarsit le-am umplut cu gem de mere.


 

TIPS-URI

1

eu in compozitie nu am adaugat zahar deoarece dupa devin prea dulci si nu la toti place.

2

cine iubeste zaharul atat de mult poate adauga o ceasca !

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aurii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

03.12.2014, 17:28

bune

Andreea Baraboi 1

03.12.2014, 19:49

multumesc tuturor pt aprecieri

Rocsi 1

03.12.2014, 23:06

Buneeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si frisca