Clatite ciocolatoase cu branza

de diaconta in Dulciuri, 14 Oct 2010 | 5082 vizualizari

 

Demult pofteam la clatitele astea "ciocolatii"

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 gr ciocolata cu lapte
  • 80 gr unt
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • 200 ml lapte
  • vanilie
  • praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • branza de vaci
  • zahar
  • lamaie
  • nuca de cocos
  • piscoturi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite ciocolatoase cu branza:

Frisca se pune pe foc si se incalzeste,se ia deoparte si se pune in ea ciocolata rupta bucati si putin unt.Se amesteca pana cand se topeste ciocolata.

Restul de unt se topeste.Ouale se amesteca cu laptele,faina,untul topit,vanilie si un praf de sare.Apoi se adauga sosul de ciocolata,amestecand.Se mai adauga lapte sau faina pana se obtine un aluat de o consistenta potrivita pentru clatite.

Se coc clatite foarte subtiri.

Branza de vaci se amesteca cu zahar (dupa gust),vanilie si coaja de lamaie.

O parte din branza am amestecat-o cu 2 piscoturi sfaramate si nuca de cocos si am facut niste bilute pe care le-am tavalit prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite ciocolatoase cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (93)

diaconta 1

19.10.2010, 20:22

multumesc Dentistutza dar si asta pot s-o adaug la categoria "n-a iesit ce-am vrut",aveam musafiri si n-am reusit sa le dichisesc cum am vrut

Cris2711 1

12.03.2011, 10:45

ce invitatie speciala

diaconta 1

12.03.2011, 22:16

Cris m-am grabit tare sa le asez ca aveam musafiri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort in doua culori