Clatite cu branza

de Bya Ralu in Dulciuri, 27 Apr 2012 | 1872 vizualizari

 

si aceasta reteta e facuta pe jumate din click pentru femei si jumatate inventata de mine:))a iesit ceva bun

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri faina
  • 250 ml lapte
  • 2 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 linguri ulei
  • esenta de vanilie,lamaie
  • coaja de portocala rasa
  • spuma de la 3 caspune
  • pentru umplutura:
  • 300 g branza de vaci
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza:

Se amesteca cu telul sau mixerul ouale, faina, laptele si un praf de sare, esenta, coaja de portocala si spuma de capsune si 1 lingura de ulei.


Se freaca branza de vaci cu smantana, zaharul, plicul de zahar vanilat si coaja de portocala.


Se coc pe rand clatitele in tigaia incinsa si se aseaza pe o farfurie una peste alta. Se unge fiecare clatita cu crema de branza, se ruleaza, iar la sfarsit se presara zahar pudra (cine doreste) si se pot servi ca atare sau cu smantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

jolygina 1

29.04.2012, 09:03

buneeee

Bya Ralu 1

29.04.2012, 15:30

nu mai am dia,dar pentru tine pregatesc imediat

Bya Ralu 1

29.04.2012, 15:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mule