Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici

de Bucataras in Prajituri, 31 Mai 2013 | 3466 vizualizari

 

Mie imi place cum se potrivesc crema de branza cu fructele. Azi am incercat o combinatie de branza crema Delaco cu piersici.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 200 ml apa minerala
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • o cutie de "Ceva fin cremos" Delaco
  • 1 piersica
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici:

Ouale se pun intr-un bol impreuna cu sarea, se mixeaza si se adauga faina. Se amesteca bine.

Se toarna pe rand laptele, apa minerala si uleiul, cate putin, pana se omogenizeaza compozitia de clatite.

Se pune o tigaie la incins la foc potrivit si se unge cu o picatura de ulei.

Se toarna din compozitia de clatite in tigaie cu un polonic, se lasa putin si se intoarce pe partea cealalta.

Cand clatitele sunt gata, pregatim umplutura: 

Piersica se taie cubulete si se amesteca cu crema de branza. Eu am adaugat si putin zahar pudra pentru un gust mai dulce .

Am pus crema pe jumatate de clatita si am acoperit cu cealalta jumatate. Am presarat deasupra zahar praf.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Rocsi 1

31.05.2013, 21:08

Ce bune mai sunt clatitele astea. Vin si eu sa savurez cateva

Corinuta 1

03.06.2013, 17:12

ce bune! eu mai nou fac numai cu nutella!

botcrina 1

04.06.2013, 16:01

Arata delicios!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune