Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici

de Bucataras in Prajituri, 31 Mai 2013 | 2146 vizualizari

 

Mie imi place cum se potrivesc crema de branza cu fructele. Azi am incercat o combinatie de branza crema Delaco cu piersici.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 200 ml apa minerala
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • o cutie de "Ceva fin cremos" Delaco
  • 1 piersica
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici:

Ouale se pun intr-un bol impreuna cu sarea, se mixeaza si se adauga faina. Se amesteca bine.


Se toarna pe rand laptele, apa minerala si uleiul, cate putin, pana se omogenizeaza compozitia de clatite.


Se pune o tigaie la incins la foc potrivit si se unge cu o picatura de ulei.


Se toarna din compozitia de clatite in tigaie cu un polonic, se lasa putin si se intoarce pe partea cealalta.


Cand clatitele sunt gata, pregatim umplutura:


Piersica se taie cubulete si se amesteca cu crema de branza. Eu am adaugat si putin zahar pudra pentru un gust mai dulce .


Am pus crema pe jumatate de clatita si am acoperit cu cealalta jumatate. Am presarat deasupra zahar praf.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza "Ceva fin" si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

31.05.2013, 21:08

Ce bune mai sunt clatitele astea. Vin si eu sa savurez cateva

Corinuta 1

03.06.2013, 17:12

ce bune! eu mai nou fac numai cu nutella!

botcrina 1

04.06.2013, 16:01

Arata delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de Iaurt cu Ceva fin Pufos (la rece)