Clatite cu branza si cacao

de gaby_duceag in Dulciuri, 13 Apr 2011 | 1658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza vaci
  • 200-230 ml lapte
  • o cana faina
  • 100 gr zahar
  • doua linguri cacao
  • doua plicuri zahar vanilat
  • doua oua mari
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza si cacao:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam spuma cu sarea.


Intr-un bol punem branza cu putin lapte si zaharul.Bagam blenderul (sau un tel para) si pasam bine pana obtinem o pasta fina. Adaugam apoi, pe rand, galbenusurile. Incorporam cacaua, faina, zaharul vanilat si restul de lapte (initial am pus 200 ml in total dar am mai adaugat apoi 30 ml) amestecand bine avand grija sa nu ramana cocoloase. Adaugam albusurile si omogenizam.


Incingem tigaia, punem putin ulei sau unt si punem cate un polonic din compozitie, inclinand-o asa incat sa acopere complet suprafata tigaii. Invartim usor cu o paleta (cu grija, aluatul e foarte fraged) lasandu-le aproximativ cate 1 min pe fiecare parte.


Le servim cu zahar pudra si..daca dorim cu orice fel de gem/ dulceata sau sosuri dulci.Eu am ales dulceata de afine. Sunt delicioase!


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mena29 1

14.04.2011, 21:48


Am furat si eu vreo trei

MotanLaOale 1

15.04.2011, 17:00

adry88 1

31.05.2011, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza de vaci