Clatite cu branza si oregano

de noiinbucatarie in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2017 | 397 vizualizari

 

Mie asta mi se pare compozitia ideala de clatite. Asa ca am folosit compozitia pentru clatitele aperitiv cu branza si pentru clatitele cu finetti. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/clatite-aperitiv-cu-telemea-si-oregano/

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 350 ml apa
  • 500 g faina
  • 2 linguri de ulei
  • un praf de sare
  • telemea
  • oregano
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza si oregano:

Mai intai, pregatim compozitia pentru clatite: punem ouale intr-un bol, adaugam un praf de sare si le batem putin cu telul. Adaugam apa si batem in continuare, iar apoi faina treptat. Compozitia trebuie sa fie moale, sa curga. Daca vi se pare prea groasa, mai adaugati putina apa (sau putina faina, daca este prea subtire).


Adaugam si uleiul. Incingem bine o tigaie de teflon sau speciala pentru clatite si punem cu polonicul din compozitie. Lasam sa sa coaca pe ambele parti.


Punem branza pasata cu furculita pe clatite si le rulam. Pudram cu oregano uscat. Daca doriti, puteti amesteca oregano cu branza.

 

TIPS-URI

1

Din aceasta compozitie, puteti face si cu finetti sau cu gem.

2

Eu am facut si un tort de clatite cu finetti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

kytz 1

17.02.2017, 00:10

mihaelar63 1

17.02.2017, 01:12

Zau ca as gusta

noiinbucatarie 1

17.02.2017, 08:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulz ciobanesc