Clatite cu capsune, frisca si sos de capsune

de divainbucatarie in Dulciuri, 13 Mai 2011 | 3802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 clatite
  • 300 g capsune
  • 300 ml frisca
  • 1 ceasca de zahar
  • 1 ceasca de apa
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1/4 lingurita suc de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu capsune, frisca si sos de capsune:

Punem la fiert apa cu zahar timp de 4-5 minute pana obtinem un sirop mai gros. Adaugam 200 g capsune pasate, esenta de vanilie si sucul de lamaie. Lasam la foc mic inca 5-6 minute astfel incat sa aiba o consitenta mai groasa a siropului. Luam siropul de pe foc, il lasam sa se raceasca si pregatim clatitele: taiem capsunele in jumatate sau in felii mai groase. Le asezam pe mijlocul clatitei. Peste acestea punem frisca , rulam clatitele din fiecare parte spre centru, le stropim cu sos de capsune si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu capsune, frisca si sos de capsune" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

housy 1

27.05.2011, 15:15

ai un dar pentru decor......te pricepi..iti place...se vede..te felicit !! imi place si mie ce vad..e foarte important!!!! un deliciu doar sa privesc retetele tale.....asa k multumesc !!!

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:56

Anamaria e perfect!

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:56

Multumesc housy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca in trei culori