Clatite cu capsune, frisca si sos de capsune

de divainbucatarie in Dulciuri, 13 Mai 2011 | 1932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 clatite
  • 300 g capsune
  • 300 ml frisca
  • 1 ceasca de zahar
  • 1 ceasca de apa
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1/4 lingurita suc de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu capsune, frisca si sos de capsune:

Punem la fiert apa cu zahar timp de 4-5 minute pana obtinem un sirop mai gros. Adaugam 200 g capsune pasate, esenta de vanilie si sucul de lamaie. Lasam la foc mic inca 5-6 minute astfel incat sa aiba o consitenta mai groasa a siropului. Luam siropul de pe foc, il lasam sa se raceasca si pregatim clatitele: taiem capsunele in jumatate sau in felii mai groase. Le asezam pe mijlocul clatitei. Peste acestea punem frisca , rulam clatitele din fiecare parte spre centru, le stropim cu sos de capsune si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu capsune, frisca si sos de capsune" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

housy 1

27.05.2011, 15:15

ai un dar pentru decor......te pricepi..iti place...se vede..te felicit !! imi place si mie ce vad..e foarte important!!!! un deliciu doar sa privesc retetele tale.....asa k multumesc !!!

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:56

Anamaria e perfect!

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:56

Multumesc housy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Kinder pinguin