Clatite cu capsune, frisca si sos de capsune

de divainbucatarie in Dulciuri, 13 Mai 2011 | 1819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 clatite
  • 300 g capsune
  • 300 ml frisca
  • 1 ceasca de zahar
  • 1 ceasca de apa
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1/4 lingurita suc de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu capsune, frisca si sos de capsune:

Punem la fiert apa cu zahar timp de 4-5 minute pana obtinem un sirop mai gros. Adaugam 200 g capsune pasate, esenta de vanilie si sucul de lamaie. Lasam la foc mic inca 5-6 minute astfel incat sa aiba o consitenta mai groasa a siropului. Luam siropul de pe foc, il lasam sa se raceasca si pregatim clatitele: taiem capsunele in jumatate sau in felii mai groase. Le asezam pe mijlocul clatitei. Peste acestea punem frisca , rulam clatitele din fiecare parte spre centru, le stropim cu sos de capsune si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu capsune, frisca si sos de capsune" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

housy 1

27.05.2011, 15:15

ai un dar pentru decor......te pricepi..iti place...se vede..te felicit !! imi place si mie ce vad..e foarte important!!!! un deliciu doar sa privesc retetele tale.....asa k multumesc !!!

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:56

Anamaria e perfect!

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:56

Multumesc housy!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mousse de prune,branza de vaci si frisca