Clătite cu dulceaţă de smochine şi ingheţată

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 4 Dec 2011 | 3436 vizualizari

 

Desi clatitele sunt cel mai bun desert, eu ajung sa le fac foarte rar, de obicei din lipsa de timp.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 250 ml apa minerala,
  • un praf de sare,
  • 2 linguri zahar pudra,
  • faina,
  • dulceata de smochine,
  • inghetata de vanilie,
  • cirese confiate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clătite cu dulceaţă de smochine şi ingheţată:

Am pregatit aluatul pt clatite din oua, apa minerala, sare, zahar si faina. Cand am obtinut consistenta dorita am inceput sa coc fiecare clatita.

Am umplut clatitele cu dulceata, le-am asezat pe farfurie si am servit cu inghetata si fructe confiate deasupra.

Delicioooooss! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite cu dulceaţă de smochine şi ingheţată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 19:51

Aha Gaby, razi de mine ca sunt dolofana?!

gaby_duceag 1

04.12.2011, 19:52

nu
rad de ce ai scris si mai rad c-am bagat si io acu fro 5 cu frisca)))))

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 20:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat (reteta de post)