Clatite cu dulceata de visine cu menta (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 7 Mai 2014 | 4685 vizualizari

COMENTARII (33)

Krystyan Trendy 1

07.05.2014, 21:23

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2014, 22:11

Va multumesc tare mult si va pup cu mare drag!

Dya Daniela Andrei 1

07.05.2014, 22:12

Cris la recalculare, in februarie parca, au fost 120 RON

JulyCris 1

07.05.2014, 23:17

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2014, 08:35

cernovada 1

10.05.2014, 21:19

Totul e minunat, dar cu ce program/ temperatura - daca e BAKE - si cat timp, cu capac inchis/deschis?

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2014, 22:26

BAke am folosit, la temperatura maxima, 180 de grade. Am tinut capacul deschis ca sa le urmaresc coacerea. M-am gandit ac daca l-as inchide s-ar forma aburi si atunci ar dura mai mult timp coacerea acestora.

cernovada 1

10.05.2014, 23:10

Multumesc mult, incerc maine clatitele astea, cu dulceata pe care am facut-o azi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dulceață de gutui la Multicooker