Clatite cu mere

de Julie in Dulciuri, 11 Mai 2010 | 4523 vizualizari

 

INGREDIENTE

FOI:

  • 4 oua
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri zahar
  • o esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 150-200 g faina

UMPLUTURA:

  • 3 mere
  • 3 linguri miere
  • zahar vanilat
  • scortisoara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu mere:

Se amesteca bine ingredientele pentru foi, sa ne iasa un aluat fluid , nu prea gros.
Prajim aprox. 10 clatite subtiri.

Pentru umplutura:
Curatam merele de coaja, le stropim cu putina zeama de lamaie apoi le amestecam cu mierea, un praf de scortisoara si zaharul vanilat.
Umplem fiecare clatita cu amestecul de mere si le impaturim dupa preferinta.

Servim cu toping de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (12)

izulika 1

11.05.2010, 14:38

ela 1

11.05.2010, 23:37

tare bine mai arata

Julie 1

12.05.2010, 08:36

Daca a venit si Ela... gata! M-am apucat sa mai fac ... nu de alta dar sa ajunga la toata lumea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si delicioasa de prajitura cu mere si gris, de post