Clatite cu mere si gem de caise

de gurita1809 in Prajituri, 2 Feb 2010 | 6706 vizualizari

 

Reteta de clatite cu mere si scortisoara este putin diferita. Pentru ca merele si scortisoara se pun in compozitie si dau un gust si textura extraordinara.

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri mari cu varf de faina alba de grau
  • 300 ml lapte
  • 3 oua
  • 2 mere foarte mari date prin razatoarea foarte fina, aprox 700 gr
  • praf de scortisoara
  • 3 linguri de zahar.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu mere si gem de caise:

Se amesteca toate ingredientele pentru a obtine o compozitie lejer vascoasa. Se coc pe post de clatite mai groase si se umplu cu gem de caise...sau ce face va face placere.
Foarte gustoase, moi si lejere. Cu lapte rece merg ca unse. Indrazniti...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu mere si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Teo 1

02.02.2010, 21:19

merele se pun in compozitie? nu-mi e f. clar;

Bunica 1

02.02.2010, 22:49

Cred ca sunt foarte gustoase ! merele se pun in compozitie, Teo, daca sunt umplute cu gem.

Bucataras 1

03.02.2010, 23:28

Gurita, ti-am sters 2 retete care erau copiate de aici: http://webster14.deviantart.com/art/Cornulete-cu-nuca-141532954 si de aici: http://www.coolinaria.ro/r/348/Chec-aperitiv-cu-surpriza-a-la-mama.html. aceste clatite sint furate de aici: http://lopfras.blogspot.com/2010/01/clatite-cu-mere-si-gem-de-caise.html. drept urmare userul tau a fost banat si te rugam sa nu ne mai deranjezi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baclava