Clatite cu nuca, asezonate cu sos de migdale

de mamaieelena in Dulciuri, 5 Oct 2010 | 4035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 gr faina
  • 150 ml lapte
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  •  Umplutura:
  • nuca pisata 50 gr
  • Lapte  2 linguri
  • miere de albine 3-4  linguri
  • Esenta de migdale
  • SOSUL:
  • 1 lingura cu faina de amidon alimentar
  • 100 ml lapte
  • 2-3 linguri cu zahar
  • Esenta de migdale      
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu nuca, asezonate cu sos de migdale:

Din:faina ,oua,lapte,sare se pregateste compozitia de clatite si apoi se coc in tigaie pe rand .

Intre timp se amesteca nuca, mierea si laptele dar si esenta de migdale intr-un castronas.Intr-o cratita de inox se pune faina de amidon impreuna cu laptele si zaharul dupa care se pune pe aragaz la fiert este gata atunci cand s-a ingrosat se adauga si esenta de migdale si se lasa deoparte ca sa putem rula clatitele.Se umplu clatitele cu nuca deja pregatita si se toarna peste ele sosul de migdale .Deasupra se pot pune migdale taiate felii  

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu nuca, asezonate cu sos de migdale" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert musuroi de cartita