Desert mini pascute cu urda si merisoare

de Lau in Dulciuri, 25 Mar 2018 | 2282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g faina
  • 100 g zahar
  • 130 g unt
  • 1 galbenus
  • 1 ou intreg
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 250 g urda de vaca
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 1/2 plic de budinca vanilie
  • 50 g merisoare
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini pascute cu urda si merisoare:

Aluat-intr-un bol cernem faina, o amestecam cu zaharul, sarea, facem o adancitura adaugam oul batut cu galbenus, esenta de vanilie, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

Adaugam untul taiat cubulete si incepem sa framantam un aluat omogen. Il invelim in folie alimentara si dam la rece 15 minute.

Intindem aluatul pe masa infainata, decupam cercuri mai mari decat formele in care vom coace pascutele.

Asezam aluatul in forme, apasand usor pe margine.

Intr-un castron/bol batem ouale cu zaharul, adaugam branza, omogenizam si adaugam esenta de rom, budinca de vanilie, merisoarele si omogenizam bine.

Adaugam umplutura in tava si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, cam 30-35 minute la 180 grade.

Le pudram cu zahar pudra si lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini pascute cu urda si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu rahat si cacao