Desert mini pascute cu urda si merisoare

de Lau in Dulciuri, 25 Mar 2018 | 698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g faina
  • 100 g zahar
  • 130 g unt
  • 1 galbenus
  • 1 ou intreg
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 250 g urda de vaca
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 1/2 plic de budinca vanilie
  • 50 g merisoare
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini pascute cu urda si merisoare:

Aluat-intr-un bol cernem faina, o amestecam cu zaharul, sarea, facem o adancitura adaugam oul batut cu galbenus, esenta de vanilie, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.


Adaugam untul taiat cubulete si incepem sa framantam un aluat omogen. Il invelim in folie alimentara si dam la rece 15 minute.


Intindem aluatul pe masa infainata, decupam cercuri mai mari decat formele in care vom coace pascutele.


Asezam aluatul in forme, apasand usor pe margine.


Intr-un castron/bol batem ouale cu zaharul, adaugam branza, omogenizam si adaugam esenta de rom, budinca de vanilie, merisoarele si omogenizam bine.


Adaugam umplutura in tava si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, cam 30-35 minute la 180 grade.


Le pudram cu zahar pudra si lasam sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini pascute cu urda si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

26.03.2018, 09:20

Gherca Daniela 1

26.03.2018, 20:35

Bune

dantes 1

30.03.2018, 17:14

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Pasca traditionala