Clatite cu piept de pui si ciuperci

de divainbucatarie in Pui, 11 Mar 2011 | 7519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 clatite,
  • un piept de pui – prajit sau fiert,
  • 200 gr ciuperci,
  • 2 rosii taiate cuburi si curatate de seminte,
  • 3 linguri bulion,
  • 30 g unt,
  • o ceapa mare,
  • 1 catel usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • boia de ardei dulce,
  • 1/4 lingurita cimbru,
  • foarte putin busuioc,
  • 8-10 linguri sos bechamel,
  • 100 g mozzarella,
  • cateva fire de patrunjel.
  • Pentru servit:
  • smantana si patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu piept de pui si ciuperci:

Calim ceapa si usturoiul (tocate marunt) in unt pana devin sticloase.Adaugam ciupercile si pieptul de pui pe care le-am tocat mai grosolan, le calim maxim 2 minute, apoi punem rosiile, bulionul si asezonam cu sare, piper si boia de ardei dulce. Pentru un gust mai bun adaugam cimbru si busuioc.Lasam pe foc inca 2 minute, astfel incat sa fie absorbite condimentele. Cand luam de pe foc adaugam putin patrunjel tocat. Punem pe clatite puiul cu ciuperci si bucatele de mozzarella. Impachetam clatitele, le punem intr-un vas termorezistent, apoi le stropim cu sos bechamel si mai punem putina mozzarella rasa sau felii.

Dam vasul la cuptor pana se topeste mozzarella si sosul este absorbit de clatite.Le servim fierbinti, cand le scoatem din cuptor, cu smantana si patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu fasole verde si sos de smantana