Snitel de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 16 Feb 2010 | 1371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui:

Spalam pieptul,il taiem fasii subtiri,il batem si il condimentam.Oul il batem ca pentru omleta cu o lingura de apa.Snitelul il dam prin pesmet-ou-pesmet si il prajim in ulei incins.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

16.02.2010, 19:25

Bun, bun, foarte bun si eu am facut aseara din piept de curcan!

dicarmencitta1957 1

18.02.2010, 08:52

O bunatate.Arata tare apetisant.

adry88 1

07.07.2011, 11:26

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu