Clatite cu umplutura de drob

de Mariuka in Porc, 3 Mar 2012 | 2115 vizualizari

 

Aveam prin congelator o punga cu organe gata pregatite pentru drob, cum ramasese de la Craciun si cum la mine nu prea se mananca drobul nu stiam ce sa fac cu ea, asa ca am improvizat ...

 

INGREDIENTE

  • 12 clatite
  • 1 Kg (aproximativ) organe pentru drob
  • 4 oua 
  • 1 mana faina de grau 
  • sare 
  • piper
  • putin marar tocat 
  • 100 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu umplutura de drob:

Clatitele se pregatesc dupa reteta clasica. (mie mi-au mai ramas clatite si le-am umplut cu dulceata de salcam).


Pentru umplutura de drob procedam astfel : se amesteca organele fierte si tocate cu 3 oua, faina, sare si piper dupa gust si putin marar tocat.


Se umplu clatitele cu aceasta umplutura, se impaturesc si se aseaza intr-o tava de cuptor.


Un ou se bate, se adauga laptele si sosul obtinut se toarna peste clatite.


Se dau clatitele la cuptor pana se rumenesc.


Din umplutura de drob mie mi-a mai ramas si am copt cativa jighiri.


Clatitele le-am servit cu salata de varza acra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu umplutura de drob" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:09

waw..ce idee faina!!

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:47

bun bun

Mariuka 1

06.03.2012, 13:18

Ma bucur ca v-a placut ideea mea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu sunca afumata si sirop gros de mere(dulceata de mere)