Clatite cu umplutura de drob

de Mariuka in Porc, 3 Mar 2012 | 1841 vizualizari

 

Aveam prin congelator o punga cu organe gata pregatite pentru drob, cum ramasese de la Craciun si cum la mine nu prea se mananca drobul nu stiam ce sa fac cu ea, asa ca am improvizat ...

 

INGREDIENTE

  • 12 clatite
  • 1 Kg (aproximativ) organe pentru drob
  • 4 oua 
  • 1 mana faina de grau 
  • sare 
  • piper
  • putin marar tocat 
  • 100 ml lapte
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu umplutura de drob:

Clatitele se pregatesc dupa reteta clasica. (mie mi-au mai ramas clatite si le-am umplut cu dulceata de salcam).


Pentru umplutura de drob procedam astfel : se amesteca organele fierte si tocate cu 3 oua, faina, sare si piper dupa gust si putin marar tocat.


Se umplu clatitele cu aceasta umplutura, se impaturesc si se aseaza intr-o tava de cuptor.


Un ou se bate, se adauga laptele si sosul obtinut se toarna peste clatite.


Se dau clatitele la cuptor pana se rumenesc.


Din umplutura de drob mie mi-a mai ramas si am copt cativa jighiri.


Clatitele le-am servit cu salata de varza acra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu umplutura de drob" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:09

waw..ce idee faina!!

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:47

bun bun

Mariuka 1

06.03.2012, 13:18

Ma bucur ca v-a placut ideea mea.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Desert terina de clatite cu capsuni